Byggdag 106, halvdag

Idag har vi försökt få någonting gjort med barn på plats. -Som att äta soppa med gaffel stundtals! Men övervåningen blev avstädad  medan stjälpredan sov middag. Sedan fick badrummet nere gipsat tak. Några eldosor och slangar hann dras innan det var dags att ge upp för dagen!

Helt plötsligt sitter han där, barfota efter att strumpor o stövlar nogsamt tagits av i något hörn. Han vet precis hur man startar skruvdragaren trots att pappan satt den i neutralt läge. Det är tur att vi har mer än ett batteri till den! Han kan nog bygga sin egen lekstuga innan han är fem 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s