Byggdag 171-172

I torsdags kväll åkte Fredrik ut tillsammans med sin kollega för att montera alla dörrar uppe. Att få komma upp och se dem upphängda på plats var verkligen något alldeles extra! Det är massiva spegeldörrar från GK Door och de känns verkligen gedigna när man tar i dem! Speciellt nöjd är jag med valet att sätta dörrar med hamrat glas in till badrummen! Ser så fram emot att leva med de här dörrarna!

I helgen har Fredrik lagt kalkstensgolvet i hallen. Den är så otroligt vacker utan att kännas prålig på något vis! Det är hyvlad Albökesten som vi köpt direkt via Mysinge stenhuggeri på Öland. I veckan ska jag tvätta den med stentvål innan Fredrik får foga den.

Jag hann även montera in all inredning i tvättstugans underskåp i fredags kväll. Har man ingen barnvakt så får man vänta till snickarn är hemma så får vi köra skiftbyte. Man får en hel del gjort när man inte har den yngsta av lillcheferna med sig!

Nu laddar vi upp inför trappmontering så fort golvet är fogat och torrt! Det ska bli så spännande att få dit den på plats, stor bock i längtans-protokollet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s